Despre noi

 

 

Scurt istoric


Ancora si-a inceput activitatea inca din ianuarie 1980 atunci cand a fost creata de un grup de membri cooperatori, specialisti in activitatea de constructii metalice.

Pe parcursul activitatii societatea si-a schimbat numele si forma de organizare iar datorita modificarilor legislative, s-a inregistrat in 2001, la Registrul Comertului Galati, si ulterior in baza legii cooperatiilor, nr. 1/2005, s-a reinregistrat sub denumirea si forma de organizare actuala: ANCORA Societate Cooperativa Mestesugareasca, sau pe scurt ANCORA S.C.M.

In prezent Ancora este o companie producatoare de sarma trefilata la rece, cuie, plase si bare din sarma de otel.
Astfel, principalele produse ale companiei sunt urmatoarele:

  • SARME TREFILATE: sarma tare mata trefilata la rece, sarma moale neagra, sarma bobinata, sarma zincata, sarma ghimpata zincata.
  • CUIE: cuie din sarma de otel, cuie cu cap conic pentru constructii, cuie cu cap cilindric wagnere, cuie cu cap plat pentru tabla si carton asfaltat, cuie cu cap plat pentru tapiterie, cuie cu sectiunea patrata rasucita, cuie scoabe si cuie tinte si tecsuri.
  • PLASE: plasa impletita cu ochiuri patrate, plase sudate si rabitz


La inceputul anului curent a fost finalizata instalarea masinilor de fabricarea holzsuruburilor si a unei linii de zincare si din momentul de fata suntem in masura sa livram holzsuruburi  φ3,7x42mm si φ3,7x62mm.


In acest interval de timp societatea noastra a pus in functiune si o instalatie moderna de electrozincare pentru cuie, suruburi si alte piese de mici  dimensiuni, inclusiv lanturi, avand diametrul de la 2,5mm si lungimea de 30 mm pana la diametre de 5mm si lungimi de 150mm. Capacitatea acestei linii de zincare este de 600 kg piese /zi .


Urmare a politicii investitionale orientate catre cerintele pietii, Ancora S.C.M. a inaugurat in anul curent un nou cuptor de tratament termic, dotat cu senzori moderni, pentru a realiza un tratament eficient si pentru pentru a obtine o sarma moale neagra de inalta calitate.


Datorita sistemului flexibil de productie si a sistemului informatic performant, putem asigura orice comanda, in orice sortiment sau cantitate incluzand si livrarea prin mijloacele de transport proprii sau prin serviciile de curierat, direct la magazinele sau depozitele clientilor.

 


Valori

 

Valorile noastre vizeaza in special dezvoltarea unor relatii de parteneriat durabile si reciproc avantajoase, in conditii de calitate ridicate, la preturi competitive.


Fabrica cuie, sarma, plasa - Ancora SCM


Ancora SCM - Interior fabrica - 1

Ancora SCM - fabrica plasa sarma

Ancora SCM - fabrica cuie